Implantologija2019-01-04T08:46:22+00:00

Project Description

Implantologija

NAROČITE SE

Implantologija

NAROČITE SE

Občutek svojega zoba

Implantat ali zobni vsadek je odlična rešitev za nadomestitev izgubljenega zoba. Na implantate se lahko namestijo prevleke, mostički, ali pa implantati služijo kot nosilci protez in pomembno prispevajo k njeni stabilizaciji.

Prednosti implantata:

  • Ni treba brusiti zdravih sosednjih zob za izdelavo mostička.

  • Enostavna zobna higiena in neoviran govor.

  • Pomembno prispevajo k stabilizaciji snemnih protez (predvsem spodnjih).

Pacientom svetujemo, da se že pred puljenjem zoba odločijo, kako bodo zob nadomestili in da se za implantacijo odločijo čim prej, saj se s časom obseg kosti zmanjša in je vstavitev implantata otežena, predvsem pa dražja, zaradi dodatnih posegov.

Kadar se izgubljen zob nadomešča z implantatom vam priporočamo kirurško ekstrakcijo (odgrnemo dlesen in atravmatsko odstranimo zob, prilagodimo kost, lahko tudi dodamo umetno kost, ter rano zašijemo).

Implantološka oskrba pacienta je sestavljena iz dveh faz:

Kirurška faza – Poseg vstavljanja implantata v kost poteka v lokalni anesteziji in je neboleč. Vstavitev enega implantata traja od 30 do 45 min in ga izvedemo v naši ambulanti. Po vsaditvi se včasih pojavijo prehodne pooperativne bolečine in oteklina (nekaj dni), kar lajšate s protibolečinskimi zdravili. Iz svojih izkušenj lahko povem, da pri vstavitvah enega implantata praktično ni nobenih bolečin.

Protetična faza – Po prehodni fazi vraščanja implantata, ki traja od 3 – 5 mesecev, sledi izdelava protetične nadgradnje.

“Implantat je dolgoročna rešitev za izgubljene zobe in predstavlja eno najpomembnejših odkritij v zobozdravstvu. Pri nas vstavljamo uspešne in preizkušene Sky implantate, ki izpolnjujejo vse zahteve sodobnega implantata.”

0%
ZADOVOLJSTVO

Poskrbite za lepe in zdrave zobe še danes. Ne jutri.

Naročite se na brezplačni prvi pregled in se pogovorimo o vaših zobeh.

NAROČITE SE

ZORAN RIBIČ dr. dent. med.

Zasebna zobna ambulanta deluje v občini Dornava, ki je od Ptuja oddaljena 3 km. Naši poslovni prostori so v pritličju nove občinske zgradbe. Kontaktirajte nas za pregled.

[]
1 Step 1
Imeyour full name
Vaše sporočilomore details
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve