O nas

Veliko gibanja, zdrava prehrana in skrb za zdravje ter zdrave zobe so temelj dobrega počutja, zato se je tega priporočljivo držati vse življenje.

Pri delu v zobni ambulanti in z lastnim vzorom te vrednote z veseljem prenašamo tudi na svoje paciente. Zobna ambulanta je sponzor kolesarke ekipe RIKITEAM, kjer tudi sam aktivno tekmujem.

Da bo za zdrave zobe naših pacientov poskrbljeno na najvišji možni ravni, nam pomagajo sodobna tehnologija, redna strokovna izobraževanja in topel človeški odnos, ki smo ga vzpostavili s pacienti. Ker ima zdravje zob pomemben vpliv na zdravje telesa, sta redna ustna higiena in redni obiski zobozdravnika zelo pomembni.

NAJSODOBNEJŠA OPREMA

Z uporabo najsodobnejših tehnologij so številni posegi postali pacientom prijaznejši, nam pa omogočijo hitro in kakovostno delo. Predstavljamo vam najpomembnejše tehnološke prednosti naše ambulante!

3shape intraoralni skener

Z uporabo skenerja ni več nadležnega jemanja odtisa zob z uporabo odtisnih materialov. Postopek skeniranja traja le nekaj minut, je izjemno natančen in omogoča hitro izdelavo protetičnih nadomestkov. 

SiroLaser Blue

Najpomembnejši prednosti uporabe laserja sta hitrejše celjenje ran in manjša pooperativna bolečina brez brazgotin. Laser se uporablja v ustni kirurgiji, za zdravljenje aft in herpesa ter v endodontiji in parodontologiji.

VDW Reciproc GOLD

Čiščenje in širjenje koreninskih kanalov je z uporabo najmodernejše tehnologije Reciproc GOLD bistveno uspešnejše in hitrejše. Z uporabo strojnega širjenja koreninskih kanalov se lahko reši marsikateri zob.

RVG Carestream 5100

Rentgensko slikanje zob je v sodobnem zobozdravstvu ključnega pomena. Zobni rentgen, ki ga imamo v naši zobni ambulanti, omogoča hitro diagnostiko in pacientom prihrani dragocen čas in številne poti.

Veselimo se srečanja z vami, ker smo prepričani,
da bomo lahko ustvarili še en lep nasmeh!

Zoran Ribič

Prihajam iz Maribora, študij stomatologije sem vpisal oktobra leta 1998 in diplomiral marca 2005. Zaposlen sem bil v ZD dr. Adolfa Drolca Maribor, nato v ZD Ptuj, od leta 2008 pa opravljam zasebno zobno dejavnost.

V tem času sem se udeleževal številnih seminarjev in delavnic v Sloveniji in tujini. Izobraževal sem se predvsem na področju sodobne endodontije, saj že vrsto let izvajam strojno širjenje koreninskih kanalov po sistemu Reciproc, polnokeramičnih prevlek inlay in onlay tehnik, ter implantologije. Leta 2009 sem v Nemčiji pridobil certifikat IFZI za implantologijo pri prof. Langu.

V letu 2015 sem opravil tudi intenzivni tečaj in pridobil certifikat za sistem M.I.S.E. pod mentorstvom Dr. Alesandro Cesca iz Italije. Pridobil sem tudi certifikat za delo z dentalnim mehkotkivnim laserjem Sirona Blue.

S koncem leta 2017 sem v ambulanti uvedel skeniranje zob s trenutno najboljšim intraoralnim skenerjem na tržišču 3shape in tako v sodelovanju z zobotehničnim laboratorijem Gregorja Lozinška uvedel med prvimi v širši regiji digitalno izvedbo fiksnoprotetičnih in implantoloških suprakonstrukcij.

GALERIJA

0%
ZADOVOLJSTVO

Poskrbite za lepe in zdrave zobe še danes. Ne jutri.

Naročite se na pregled, da se bomo pogovorili o vaših zobeh.

NAROČITE SE